IASSIST: Hur skapa incitament för att dela data?

2022-05-24

Den 7–10 juni arrangeras IASSIST-konferensen i Göteborg, med SND som värdorganisation. Konferensen fokuserar på datarelaterade frågor koppla..

IASSIST: ARIADNE – att bygga en global infrastruktur

2022-05-19

SUHF:s nya rekommendationer ska skynda på övergången till öppen vetenskap

2022-05-13

I SUHF:s uppdrag ingår att underlätta lärosätenas övergång till öppen vetenskap. Nu kommer två nya rekommendationer framtagna av SUHF:s expe..

IASSIST: Viktigt att både stort och smått går att identifiera

2022-05-13

IASSIST: Hur bygga ett framgångsrikt konsortium för en datainfrastruktur?

2022-05-02

Umeå universitet tar ett helhetsgrepp på öppen vetenskap

2022-04-04

Ett helhetsgrepp med stort H. Det är vad Umeå universitet nu satsar på i sitt arbete med öppen vetenskap. Från första januari i år och fyra..