Webbkarta

"De två månader som jag tillbringade i programmet var enastående och ingen annan forskarkurs som jag har tagit under min tid i forskarutbildningen kan ens i närheten jämföras med det utbyte jag fick utav kurserna på ICPSR."
Resestipendiat 2009

"Jag hade helt fantastiska lärare som var kunniga, motiverade, pedagogiska, uppmuntrande – och som krävde mycket av oss."
Resestipendiat 2010

"Den första regressionskursen med Tim McDaniel var väldigt bra, vilket den är känd för att vara, jag är enbart nöjd med den och fann den lärorik och givande."
Resestipendiat 2010

"Regression II was held by Brian Pollins from the Ohio State University and I can only recommend this class."
Resestipendiat 2009

"In addition it gave me a lot of inspiration about how I can teach regression to students myself so it’s understandable and that statistics loses its bad reputation as it is fun."
Resestipendiat 2009

"Jag kan se direkta applikationer för min egen forskning av alla de kurser som jag läst och jag är därför väldigt nöjd över att ha tillbringat min sommar med sommarskolan."

Sidan uppdaterad: 2017-03-31 11:55